JQuery nu en del af .NET pakken!

by DotNetNerd 28. September 2008 20:29

Jeg er selv en af de mange der har forelsket mig i JQuery, da det er et fantastisk værktøj der gør livet meget lettere for webudviklere. Dagens gode nyhed som kan læses fra Scott Gu her og fra Hanselman her er at Microsoft fra nu af shipper JQuery sammen med .NET og der vil blive lavet kommentarer til javascript intellisence til det :)

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

halk tv