Blogroll - et let ferie indslag

by DotNetNerd 22. August 2008 12:58

Ferie med SP1 

Så blev det endelig tid til at holde ferie, hvor jeg har været pænt heldig med timingen, da det passede med udgivelsen af .NET 3.5 SP1 - og det er jo altid godt med lidt legetøj til ferien. Jeg vil dog ikke skrive så meget om SP1 da der allerede bliver blogget på livet løs rundt omkring. Istedet synes jeg det er på tide at jeg laver et af de famøse link indlæg som alle andre bloggere også smider på fra tid til anden.

Blogs of interest

Scott Gu: http://weblogs.asp.net/scottgu/default.aspx trivielt at nævne ham, men det er bare en af de vigtigste blogs at følge som .NET udvikler.

Scott Hanselman: http://www.hanselman.com/blog/ næsten lige så trivielt, men dog mere en "fun to follow" blog end en egentlig nødvendighed.

Inside F#: http://lorgonblog.spaces.live.com/ skrives af en udvikler på F# teamet, der fortæller om både udvikling med F# men også om F# projekt systemet til Visual studio.

Code thinked: http://www.codethinked.com/ omhandler blandt andet IronRuby, som der er en serie omkring der har været rigtig interessant som Ruby n00b.

John Lam: http://www.iunknown.com/ Microsoft udvikler der arbejder med IronRuby, som skriver om integration med forskellige systemer og frameworks.

Rick Strahl: http://www.west-wind.com/weblog/ webudvikling på .NET platformen, især med fokus på klienten og dermed Ajax og JavaScript.

Save the developers: http://www.savethedevelopers.org/ slå et slag for at aflive outdatede browsere.

Video spas - som sagt er det jo ferietid :)

Not giving a fuck: http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

Font conference: http://www.youtube.com/watch?v=i3k5oY9AHHM

99 words for boobs: http://www.youtube.com/watch?v=DLD31GPt46w

Tags:

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle