Dotnetnerd - nu også som podcast

by DotNetNerd 28. September 2008 21:36
Så fik jeg mit første podcast under bæltet, og udover at det jo altid er forfærdeligt at høre sin egen stemme synes jeg det er blevet ganske vellykket - især da jeg lige var kommet igennem den indledende nervøsitet. Stor tak her fra til Søren Spelling Lund for en god snak og hans gode arbejde med castet.

Tags:

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle