Presseomtale og usergroup i Odense

by DotNetNerd 30. May 2008 16:39

Presseomtale 

Så nåede vi til den tid på året hvor der blev offentliggjort årsresultat, og pressen var ikke lang tid om at skrive om hvor godt det er gået det seneste år - som det kan ses på TV2fyn, Bureaubiz og fyens.dk.

Update: også børsen, erhvervsbladet og computerworld har nu bragt artikler om årets resultat :-) 


Det har også været et spændende og hektisk første år - men det er også sådan jeg helst vil have det :) Det ser heldigvis ud til der fortsat er masser af spændende opgaver og udfordringer fremover, så vi kan vidst godt tillade os a være lidt glade.

"Its a nerd!" Onug blev født!

Torsdag var jeg på hotel Radisson Sas til Microsoft Community arrangement hvor hovedformålet var at få startet en .NET usergroup i Odense. Opbakningen til initiativet var fantastisk, og især det at der var en flok fra Anug der var kommet forbi for at hjælpe os igang var helt fantastisk. Idag (fredag) fik jeg så luftet det for min chef, og nu ser det ud til at vi bliver sponsorer for gruppen, og han var bestemt positiv over for muligheden for at vi kan benytte vores lokaler. Det er jo altid fedt at møde nogle ligesindede ildsjæle, så jeg glæder mig meget til at se hvordan det skrider frem.

 

Tags:

Comments (2) -

Brian Holmgård Kristensen
Brian Holmgård Kristensen Denmark
5/31/2008 8:12:05 AM #

Hey Christian,

Tak for sidst, det var hyggeligt at hilse på dig.

Kanon! Ligesom det er vigtigt at vi "menige" gør en kæmpe indsats for at få tingene sparket i gang, er det også vigtigt at også virksomhederne bakker op omkring det.

DotNetNerd
DotNetNerd Denmark
5/31/2008 8:51:12 AM #

Hej Brian.

Mange tak og i lige måde. Jeg synes også det var hyggeligt, og det er fedt at i gør en indsats for også at få noget igang her i Odense.

Jeg tænkte også på at kigge forbi til jeres geekdinner, men typisk nok falder det sammen med en rund fødselsdag i min familie.

Jeg glæder mig tilgengæld til at komme op til jer til september, og se hvordan det fungerer hos jer. Det bliver spændende at prøve at tale foran sådan en forsamling, hvilket er en udfordring jeg stadig har til gode.

Ellers må i self. sige til hvis i havner i Odense en dag - jeg er altid åben overfor en kold pils og lidt fagsnak Smile

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle