Andenplads ved E-handelsprisen 2008 og FLOT fremskridt

by DotNetNerd 27. March 2008 21:25

Andenplads ved E-handelsprisen 2008

Idag blev e-handelspisen for 2008 uddelt, hvor byggecity.dk som vi har udviklet var nomineret, hvilket vi allerede var glade for. Derudover blev det til en flot 2. plads i kategorien nystartere. Det er et projekt vi fortsat ser frem til at arbejde videre med, og hvor vi har nogle spændende initiativer i støbeskeen, så at det allerede har fået sådan en erkendtlighed er bestemt en behagelig overraskelse.

FLOwerTracker

I fritiden skrider det desuden også fremad med mit FLOwer Tracker projekt, som har fået egne domæner på flowertracker.dk og flowertracking.dk. I samme ombæring blev sitet flyttet til min egen virtuelle server, som jeg er blevet rigtigt glad for (solarvps.com). Projektet som sådan er også blevet udvidet en anelse, med udvidede muligheder for data udtræk, så det begynder efterhånden at ligne et mere komplet produkt - selvom der er passer af udvidelser på vej.

JoelOnSoftware om browserkompatibilitet

Joel har igen begået et fantastisk blogindlæg, hvor jeg synes han virkelig rammer sømmet på hovedet. Denne gang er det omkring hele den her browser krigszone som vi udviklere står midt i, og alt for mange vælger at udtale sig om uden rigtigt at have forstået problemet. Indlægget kan læses her: http://www.joelonsoftware.com/items/2008/03/17.html

Tags:

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle