Microsoft Julekalender låge #1

by DotNetNerd 30. November 2010 00:00

Jeg har fået den ære at hoste den første låge i Microsofts julekalender. Så for lige at forklare reglerne er det helt enkelt at jeg stiller en opgave, som jeg har valgt er i form af et spørgsmål. For at deltage skal du blot besvare spørgsmålet  inden midnat i en email til [email protected]. Præmien til dagens vinder har jeg også fået lov at vælge, og det er blevet til en WD TV HD Live box. Jeg vil imorgen poste hvem vinderen er her på sitet, og give besked tilbage til Microsoft der sender gaven til den heldige og dygtige vinder.

Spørgsmålet er:

Hvilken sætning forbinder man både med afvisning af håbefulde skuespillere i Hollywood og DependencyInjection?

image002

Tags:

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle