Sidste dag hos Hedal:Kruse:Brohus

by DotNetNerd 19. December 2008 14:20

Så er min sidste dag hos Hedal:Kruse:Brohus overstået efter lige knap to rigtigt gode år. Det har været en fornøjelse at arbejder der, men jeg har haft brug for at kaste mig ud i nogen nye udfordringer, som jeg nu er sikker på jeg vil få hos Vertica hvor jeg starter fra begyndelsen af det nye år.

Nu vil jeg nyde min ferie, om end det også skal nørdes lidt hjemme i løbet af de 14 dage. God jul og godt nytår til jer derude.

Tags:

Who am I?

My name is Christian Holm Diget, and I work as an independent consultant, in Denmark, where I write code, give advice on architecture and help with training. On the side I get to do a bit of speaking and help with miscellaneous community events.

Some of my primary focus areas are code quality, programming languages and using new technologies to provide value.

Microsoft Certified Professional Developer

Microsoft Most Valuable Professional

Month List

bedava tv izle